PALVELUT JA NAAPURUSTO

MAKSA vain PALVELUISTA, JOITA TARVITSEt

Jos yrityksesi ei halua tilavuokraan sisältyvää concierge-palvelua, spa-osastoa tai Michelin-palkittua lounasravintolaa, vuokraa tilat kiinteistöstä, jossa maksat vain siitä, mitä käytät.

Sinikalliontie 5 palvelut:

  • Varastotilaa
  • Parkkipaikkoja
  • Siivouspalvelut
  • Kiinteistöhuolto ja isännöinti
  • Jätehuolto

LÄHIALUEEN PALVELUT

Sinikalliontie 5:n lähiympäristöstä löytyy monipuolisesti palveluita niin yrityksen tarpeisiin kuin työntekijöiden arjen askareiden helpottamiseen sekä työpäivan jälkeiseen vapaa-aikaan.

Naapurikiinteistössä sijaitsee lounasravintola ja läheisessä palvelukeskuksessa on Suomen parhaaksi valitun ruokakaupan lisäksi leipomomyymälä, suutari- ja pesulapalvelu, kuntosali sekä paljon muuta. Leppävaaran ja Tapiolan suuret keskukset sijaitsevat vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Suosittu lounasravintola Limetti viereisessä kiinteistössä
Suomen parhaaksi valittu kauppa on ihan kohteen vieressä
Kaikki tarvittavat päivittäispalvelut ihan vieressä
Ruokapaikat eivät kohteen läheltä lopu
RavintoLat

Lounasta on tarjolla naapurikiinteistössä ja lisää lounastarjontaa löytyy runsaasti lähikortteleista pienen kävely- tai automatkan päästä.

Kohteen lähellä on useita kuntosaleja
Muut palvelut

Läheisessä palvelukeskuksessa on Suomen parhaaksi valitun ruokakaupan lisäksi leipomomyymälä, suutari- ja pesulapalvelu, kuntosali, parturi, kukkakauppa sekä Musti ja Mirri. Upouudesta Brediksen liikekeskuksesta 1.5 km päästä löytyvät lisäksi Lidl, Tokmanni, Jysk, Power sekä Stadium Outlet. Kauniaisten ja Leppävaaran keskustojen palvelut ovat reilun viiden minuutin automatkan päässä.